Publisert: 6. jun. 2023

Pf deltar på Arendalsuka med Vestland Arctic

Pelagisk Forening gjentar suksessen fra tidligere år og går til Arendal med snøkrabbebåten Vestland Arctic for å vise frem fiskerinæringen. Godt besøk tidligere år vitner om en god møteplass og vi satser på enda flere besøkende i år.

Tirsdag 15. august kl 17.00 arrangerer Pelagisk Forening «Mingling i Havet» i samarbeid med Havets Verdiskapere og vi inviterer til debatt, mingling og sjømatfest om bord i Vestland Arctic.

Politikere og næringen blir utfordret på hvorfor sjømaten til stadighet blir glemt. Vi avslutter med smaksprøver av deilig sjømat, mingling og underholdning utover kvelden.

- I tillegg blir det åpen båt mandag, onsdag og torsdag 17.00-20.00 med servering av sjømat. Dette vil være en unik mulighet for publikum å komme om bord få litt kjennskap til et fiskeri som vanligvis er svært utilgjengelig, sier Kristian Sandtorv.

-Det er også viktig for oss å være til stede i under hele uka for å få vist fram næringa til politikerne og byråkratene som bestemmer rammevilkårene våre. Vi er nødt til å synliggjøre fiskerinæringen i langt større grad.